Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, στον Alpha, αναφέροντας ότι άδικα του έχουν στερήσει την ελευθερία του.

Διαβάστε ακόμηΑιγάλεω: Καταδίωκε γυναίκα από τη Θηβών για να τη χτυπήσει ο δράστης που έπεσε με το ΙΧ στο River West - Τι είπε στις Αρχές

«Είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα εξεταστεί η πρώτη καταγγέλλουσα από τις δύο άλλες συναδέλφους μου. Κρίμα που δεν είναι ανοιχτές οι θύρες ώστε ο κόσμος να πληροφορείται τι έωλες κατηγορίες υπάρχουν εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη που του έχουν στερήσει για τόσους μήνες την ελευθερία του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Ερωτηθείς ο κ. Δημητρακόπουλος αν ο ηθοποιός θέλει και ο ίδιος να κάνει ερωτήσεις, είπε: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να κάνει ερωτήσεις, έχει το δικαίωμα αυτό».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και στην ψυχολογική διάθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, σημειώνοντας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι χάλια ψυχολογικά και μάλιστα όταν αντιμετωπίζει τέτοιες κατηγορίες, οι οποίες είναι βάναυσες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA