ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/05/2022 15:05

Γεωργία Μπίκα: Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου για τον βιασμό

Εις βάρος του 27χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος». Ο εισαγγελέας, όμως, πρότεινε την απαλλαγή του γόνου εύπορης οικογένειας

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γεωργία Μπίκα: Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου για τον βιασμό
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Την απαλλαγή του 27χρονου γόνου εύπορης οικογένειας πρότεινε η εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος του 27χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας τον Μάρτιο του 2022, δεν προέκυψε ομαδικός βιασμός της Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Τότε, η ανακρίτρια, που έλαβε τα στοιχεία και τις καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων, δεν άλλαξε την αρχική κατηγορία, σύμφωνα με την οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό μόνο στον 27χρονο. Η ανακρίτρια είχε αποφασίσει να στείλει έτσι τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ