Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία φίλη του ζευγαριού, στην οποία είχε φιλοξενηθεί η αδικοχαμένη Τζωρτζίνα τις ημέρες κοντά στην κηδεία της αδελφής της, Ίριδας, όσο και την ημέρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε πως θα έβαζε τέλος στη ζωή της, σπάει τη σιωπή της και τα όσα λέει στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη είναι αποκαλυπτικά

«Η Τζωρτζίνα είχε καταλάβει τι γινόταν ανάμεσα στη Ρούλα και το Μάνο. Όλες τις εντάσεις. Πιστέψαμε ότι πραγματικά η Ρούλα ήθελε να αυτοκτονήσει. Εμείς φοβόμασταν μην κάνει κακό στον εαυτό της και εκείνη έκανε τα κόλπα της και ήταν στο ξενοδοχείο. Τρέχαμε στα νεκροταφεία, τρέχαμε στο λιμάνι. Κάποια στιγμή μου είπε η Δήμητρα ότι έχουν παραδοθεί τα μηνύματα που της στέλνω αλλά δεν απαντάει! Εκεί που την πατούσαμε όλοι ήταν πως η Ρούλα όταν την έπιαναν τα νεύρα της ήταν άλλος άνθρωπος. Έλεγες '' παναγία μου φύλα με''. Και μόλις ηρεμούσε έλεγες ''ρε παιδί μου τώρα, άστη... έχει χάσει και δυο παιδιά''. Εγώ θυμάμαι έναν θείο της, τον αδερφό της μητέρας της, που έλεγε πως την Ρούλα πρέπει να την κλείσουμε μέσα, σε κλινική. Το οικογενειακό περιβάλλον γνώριζε ότι η Ρούλα έχει πρόβλημα. Αν είχαμε κάνει κάτι, τουλάχιστον θα είχαμε σώσει την Τζωρτζίνα» τόνισε η φίλη της Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε:

Πώς γίνεται να μην άφηνε τον Μάνο να επικοινωνήσει με την Τζωρτζίνα; Μήπως η Τζωρτζίνα όντως είχε δει κάτι το παιδί για την Ίριδα και δεν την άφηνε; Ο Μάνος έδειχνε διάθεση να πάει να πάρει την Τζωρτζίνα. Εγώ πήγαινα και έβλεπα καθημερινά την Τζωρτζίνα. Ήταν μια χαρά το παιδάκι. Λίγο πριν το κακό τρέχαμε και παίζαμε με την Τζωρτζίνα στο βουνό. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι την άλλαξα γιατί ήταν ιδρωμένη. Ήταν μια χαρά. Όταν της έλεγα να πάρω τη μαμά να μιλήσετε μου έλεγε όχι. Μια ημέρα πριν μπει στο Καραμανδάνειο είχε κάνει τη ζωγραφιά με την καρδιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA