ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/05/2022 13:35

Νέα καταγγελία για σωματική βία από τον γνωστό σκηνοθέτη που κατήγγειλε η Ελενα Αθανασοπούλου για βιασμό

Νέα καταγγελία κατά του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου - Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε βοηθός σκηνοθέτη που, όπως ισχυρίζεται, είχε πέσει θύμα σωματικής βίας από το ίδιο άτομο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νέα καταγγελία για σωματική βία από τον γνωστό σκηνοθέτη που κατήγγειλε η Ελενα Αθανασοπούλου για βιασμό
(Πηγή: Shutterstock)
Ανάγνωση:

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Ελενα Αθανασοπούλου κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου για βιασμό, «στο φως» έρχεται νέα καταγγελία. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε βοηθός σκηνοθέτη που, όπως ισχυρίζεται, είχε πέσει θύμα σωματικής βίας από το ίδιο άτομο. Μία γυναίκα από την Κύπρο, βοηθός σκηνοθέτη, τον κατήγγειλε για σωματική βία, όταν συνεργάζονταν μαζί σε τηλεοπτική σειρά πριν από πέντε χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Κωστόπουλος: Η νέα ανάρτηση του σκηνοθέτη μετά την καταγγελία για βιασμό - «Προσπάθεια διασυρμού μου»

«Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό, για να δώσω δύναμη και στα άλλα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν κι άλλα. Να μιλήσουν κι αυτά με τη σειρά τους, αν βρουν τη δύναμη. Το δικό μου περιστατικό αφορά τον ίδιο κακοποιητή με την Ελενα Αθανασοπούλου. Είχε γίνει το 2017, Φεβρουάριο με Μάρτιο, όπου εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη κοντά του και μου ανέθετε να κάνω εγώ ένα πλάνο για τη σειρά. Οταν το έκανα, ήρθε πίσω αρκετά νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριό μου και μου το βάρεσε με δύναμη στο κεφάλι. Μετά το περιστατικό αποφάσισα να μη μιλήσω, παρόλο που ήμουν μάρτυρας σε ακόμη ένα περιστατικό. Είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό και όταν έγινε αυτό, πρόσεξα ότι παρόλο που ήταν πάρα πολλοί μπροστά –άτομα από το συνεργείο, κομπάρσοι, ηθοποιοί– πρόσεξα ότι την επόμενη ημέρα δεν είχε καμία επίπτωση πάνω στον σκηνοθέτη. Εργαζόταν κανονικά, δεν είχε αλλάξει τίποτα».

Ερωτηθείσα για το πόσο άντεξε δίπλα του και αν ήταν μάρτυρας σε άλλα περιστατικά, είπε: «Αντεξα λίγους μήνες, δεν ήμουν καιρό. Δεν ήμουν μάρτυρας σε άλλα περιστατικά, ωστόσο, έβλεπα πώς είναι ο χαρακτήρας του. Δεν μιλούσε με καθόλου σεβασμό».

Video Loading...

Αποκάλυψε επίσης ότι «μίλησα μόνο σε δικούς μου ανθρώπους γι’ αυτό το περιστατικό. Έκανα καταγγελία, μου πήρε τέσσερα χρόνια για να την κάνω. Εχω πάει στην αστυνομία και έχω δώσει το ονοματεπώνυμό του. Φοβόμουν πάρα πολύ, επέλεξα να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Γνωρίζω σίγουρα ότι υπάρχουν κι άλλα περιστατικά. Με την Ελενα Αθανασοπούλου είμαστε σε επικοινωνία και το παλεύουμε μαζί» δήλωσε η γυναίκα χωρίς να πει το όνομά του καθ’ όλη κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΣΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ