Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλη μία μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου και όλα όσα ισχυρίζεται για τις συνθήκες υπό τις οποίες έφυγε από τη ζωή η μεγαλύτερη κόρη της, Τζωρτζίνα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο διοικητής του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, Παύλος Αθανασόπουλος, ποτέ δεν χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα η ουσία διαζεπάμη. «Οχι, όχι, δεν χορηγήθηκε ποτέ, καμία από τις 4 μέρες. Το παιδί από όσο γνωρίζω δεν έκανε καθόλου σπασμούς εδώ πέρα, δεν έκανε καθόλου σπασμούς. Της κάναμε κάποιες εξετάσεις. Και ο νευρολόγος και ο καρδιολόγος την είδε. Ο δε νευρολόγος της είχε κάνει και ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και τα λοιπά, και όλες οι εξετάσεις, και οι αιματολογικές, και τα πάντα. Δεν είχε φανεί κάτι, ήταν όλες αρνητικές».

Και πρόσθεσε: «Το παιδί έμεινε μέσα 4 μέρες από όσο θυμάμαι. Οταν ήταν να πάρει εξιτήριο, ξαφνικά άρχισε να έχει συμπτώματα, πονόκοιλο, τάση προς έμετο, και μία ελαφρά δύσπνοια, στην οποία χορηγήθηκε ρινικό οξυγόνο και στη συνέχεια έπαθε ανακοπή, στην οποία έγινε ΚΑΡΠΑ περίπου στα 50 λεπτά και επανήλθε. Και πήγε στο Ρίο».

Για το εάν του κινήθηκαν υποψίες μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας, ανέφερε: «Εννοείται. Εννοείται αυτό. Χωρίς να υπάρχουν προβλήματα σε θέματα υγείας, και τα λοιπά, και όλα αυτά στο παιδί, εννοείται. Και από τη στιγμή που είχε μείνει μέσα τις πρώτες μέρες και από το ότι τα συμπτώματα που μας έλεγε η μητέρα ήταν συγκεκριμένα, και εμείς δεν βρήκαμε κάτι, ε βέβαια και μας κινήθηκαν υποψίες. Για αυτόν τον λόγο, ενημερώσαμε στη συνέχεια και τον κ. Ηλιάδη από το Ρίο, που το παιδί θα συνέχιζε τη νοσηλεία του». Για το εάν ενημερώθηκαν οι Αρχές, δήλωσε: «Όχι δεν ενημερώθηκαν οι Αρχές. Με τι αποδείξεις να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές; Τι να πούμε; Εάν υποψιαστούμε κάτι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας, τότε παίρνουμε τις Αρχές. Δηλαδή σε ξυλοδαρμούς, σε εγκαύματα σε τέτοια», ανέφερε ο διοικητής του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA