Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαρτυρία που ελέγχεται για την εγκυρότητά της κατατέθηκε από χρήση ουσιών κι αφορά στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία φέρεται να πήγε μεταμφιεσμένη σε πιάτσα ναρκωτικών και να ρωτούσε για την κεταμίνη. Οπως ισχυρίζεται χρήστης ναρκωτικών, είχε δει την προφυλακισμένη 33χρονη να προσπαθεί να προμηθευτεί κεταμίνη σε σπίτι της Πάτρας που χρησιμοποιείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

«Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα στο σπίτι στην Πάτρα ήταν αυτή. Είδα μια εύσωμη γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε όμως κόκκινο προς καροτί μαλλί, και όχι το ξανθό που την βλέπουμε στις φωτογραφίες και την τηλεόραση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα στρογγυλό σκουλαρίκι που είχε κοντά στο στόμα. Αν την δω αυτή την κυρία με καροτί περούκα, μπορώ να την αναγνωρίσω», αναφέρει η συγκεκριμένη μαρτυρία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Μπαμ».

Από την μαρτυρία αυτή προκύπτει ότι η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με τη χορήγηση κεταμίνης, προσπαθούσε να μάθει πώς γίνεται η χρήση. «Η κυρία αυτή με ρώτησε “πώς το πίνεις ρε φίλε;” Ήθελε να της δείξω πώς γίνεται η ενδοφλέβια. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι χρήστης. Φαίνεται αυτό», είπε ο τοξικομανής που έκανε την αποκάλυψη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA