Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη, με τρεις γυναίκες να ζουν στιγμές τρόμου στα χέρια ενός 40χρονου άνδρα, σε καταυλισμό Ρομά  στη Νέα Αλικαρνασσό. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί ο δράστης χτύπησε τη σύζυγο, την κόρη αλλά και τη μητέρα του, πριν συλληφθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμη: Αλεξανδρούπολη: Φρικτός θάνατος αστέγου - Διαμελίστηκε σε κάδο πολτοποίησης

Η 39χρονη σύζυγός του ανέφερε στην αστυνομία πως την χτύπησε με τα πόδια και τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ κρατώντας ένα μεταλλικό αντικείμενο την χτύπησε στην πλάτη. Στη συνέχεια χτύπησε στο πρόσωπο τη 19χρονη κόρη του, ενώ δεν σταμάτησε ούτε στη μητέρα του την οποία γρονθοκόπησε στην κοιλιά και την εξύβρισε.

Οπως αναφέρει το ekriti.gr είναι το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που απασχόλησε την τοπική ΕΛ.ΑΣ καθώς ένας 58χρονος από τη Λιθουανία που διέμενε σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας, τράβηξε από τα μαλλιά τη σύζυγό του με συνέπεια εκείνη αν πέσει πάνω στον τοίχο και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA