Μενού
  • Α-
  • Α+

Στιγμές βαθιάς θλίψης έλαβαν χώρα το πρωί της Δευτέρας, στο 54ο Γυμνάσιο Αθηνών με τους συμμαθητές του 12χρονου, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του να τον αποχαιρετούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Kάτω Πατήσια - Αυτοκτονία 12χρονου: «Τον απειλούσαν και του πέταξαν νεράντζια» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για bullying

Σχηματίζοντας με τις τσάντες τους το όνομά του, το οποίο φώναζαν, και ανάβοντας ένα καπνογόνο, οι μαθητές του σχολείου των Σεπολίων από το οποίο πήρε απολυτήριο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποχαιρέτησαν τον Μάκη που έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμαθητές του καταγγέλλουν ότι το παιδί δεχόταν συστηματικά bullying από άλλα παιδιά.

«Τον έφτυναν και οι δάσκαλοι δεν έκαναν τίποτα»

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα για τον θάνατο του 12χρονου παιδιού, που τα ξημερώματα του Σαββάτου βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του. Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για συσχέτιση με «blackout challenge» του TikTok, ωστόσο όσο οι έρευνες προχωρούν μπαίνει στο μικροσκόπιο και το το ενδεχόμενο το παιδί να δεχόταν bullying.

Με την αιτία που οδήγησε το παιδί σε αυτή την πράξη να ερευνάται, στο «φως» έρχονται σοκαριστικές καταγγελίες που αναφέρουν ότι ο ανήλικος είχε πέσει θύμα bullying αρκετές φορές, από αγόρια στο σχολείο του. «Τον έφτυναν, του πετούσαν νερό» καταγγέλλει μαθητής του σχολείου στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, από την πλευρά του, ο γυμνασιάρχης ανέφερε πως ποτέ δεν είχε γίνει η παραμικρή καταγγελία για κάποιο περιστατικό bullying.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA