ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/05/2022 10:06

Αλεξανδρούπολη: Ανατροπή με τον 35χρονο - Πέταξε κατά λάθος φάρμακα, πήγε να τα πιάσει και διαμελίστηκε

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας της Αλεξανδρούπολης, Ηλίας Δαστερίδης εξήγησε πως ο εν λόγω άντρας πέταξε κατά λάθος στον ρομποτικό κάδο απορριμμάτων, μαζί με την σακούλα σκουπιδιών, και μία σακούλα με φάρμακα, την οποία προσπάθησε αργότερα να βρει, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στον κάδο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αλεξανδρούπολη: Ανατροπή με τον 35χρονο - Πέταξε κατά λάθος φάρμακα, πήγε να τα πιάσει και διαμελίστηκε
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Ανατροπή στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θλιβερό δυστύχημα, αλλά και στην ταυτότητα του θύματος έρχονται από την υπόθεση της Αλεξανδρούπολης. Το αρχικό σενάριο που ήθελε άστεγο άνδρα να ψάχνει στα σκουπίδια διαψεύστηκε.

Ο άτυχος άνδρας, πήγε να πετάξει τα σκουπίδια του και μαζί πέταξε κατά λάθος μια σακούλα με φάρμακα τα οποία επιχείρησε στη συνέχεια να πιάσει μπαίνοντας μέσα στον ρομποτικό κάδο το οποίο τον συνέθλιψε και τον διαμέλισε βρίσκοντας φριχτό θάνατο. Το περιστατικό συνέβη μεσημέρι σε κεντρικό σημείο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών και απέναντι απ’ το Δημαρχείο, μπροστά σε εμβρόντητους περαστικούς.

Αυτόπτες μάρτυρες που είτε περνούσαν από το σημείο, είτε καθόταν ως θαμώνες σε καταστήματα εστίασης, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν από τα γύρω κτίρια το πρωτοφανές αυτό τραγικό συμβάν, ακόμα δεν έχουν συνέλθει από όσα αντίκρυσαν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους.

Video Loading...

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκρυψαν το σημείο με ειδικό πανί, ώστε να μην είναι ορατό το σοκαριστικό θέαμα στον υπόλοιπο κόσμο. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας της Αλεξανδρούπολης, Ηλίας Δαστερίδης εξήγησε πως ο εν λόγω άντρας πέταξε κατά λάθος στον ρομποτικό κάδο απορριμμάτων, μαζί με την σακούλα σκουπιδιών, και μία σακούλα με φάρμακα, την οποία προσπάθησε αργότερα να βρει, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στον κάδο. Ωστόσο, η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα, καθώς τον «διάβασε» ως απόρριμμα, να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ