Μενού
  • Α-
  • Α+

Διεκόπη για δεύτερη φορά σήμερα η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας όπου επρόκειτο να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για σεξουαλική κακοποίηση ενός 6χρονου κοριτσιού. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί  σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά αλλά το δικαστήριο του είχε χορηγήσει τότε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την έφεση επιβάλλοντας του περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε ακόμη: Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Στο εδώλιο για αποπλάνηση 8χρονης

Η δίκη του σήμερα στο Εφετείο διεκόπη καθώς ο συνήγορός του ενημέρωσε μέσω συνεργάτη του ότι δεν μπορεί να παραστεί στο ακροατήριο, λόγω ανειλημμένης άλλης επαγγελματικής υποχρέωσης. Ο εισαγγελέας της έδρας μίλησε για εμπαιγμό του δικαστηρίου, σημειώνοντας ότι η υπεράσπιση είχε εγκαίρως ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη δικάσιμο.  Τελικώς η δίκη διεκόπη για τις 17 Ιουνίου.

Και νέες κατηγορίες

Ο κατηγορούμενος ο οποίος αύριο απολογείται στην ανακρίτρια για άλλες τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών ήταν παρών στο δικαστήριο.  Ο παριστάμενος προς υποστήριξη της κατηγορίας συνήγορος κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, σε δήλωσή του ανέφερε: «Όπως εύστοχα παρατήρησε ο επί της έδρας κ. εισαγγελέας, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου κινήθηκε στα όρια του εμπαιγμού του δικαστηρίου. Προβλήθηκε και πάλι κώλυμα προσωρινό ως προς τη δυνατότητα παράστασης του κ. υπερασπιστή του και αφού η υπόθεση κρατήθηκε για μια ώρα, τελικώς προκρίθηκε η διακοπή της δίκης για 17 Ιουνίου, κατ’ απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων του κατηγορούμενου. Ως γνωστό όμως δικαιώματα έχουν και τα θύματα και αυτά θα μιλήσουν τελευταία. Όσο και να κωλυσιεργήσει κανείς την τελική κρίση δεν μπορεί να την αποφύγει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA