ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/05/2022 06:32

Πανεπιστήμια: Φοιτητικές εκλογές μετά από τρία χρόνια

Μετά από τρία χρόνια οι φοιτητές θα βρεθούν σήμερα και πάλι στις κάλπες για τις φοιτητικές εκλογές - Κάθε παράταξη θα δώσει και πάλι τα δικά της αποτελέσματα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πανεπιστήμια: Φοιτητικές εκλογές μετά από τρία χρόνια
(Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Επιστρέφουν σήμερα οι φοιτητικές εκλογές, μετά από τρία χρόνια αναβολών εξαιτίας της πανδημίας, για την ανάδειξη των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων. Τελευταία φορά έγιναν εκλογές στα πανεπιστήμια στις 11 Απριλίου 2019. Οι φοιτητές θα μπορούν να ψηφίζουν στις σχολές τους από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το βράδυ, αλλά μπορεί σε κάποιες σχολές να διαμορφωθεί διαφορετικά το ωράριο προσέλευσης.

Διαβάστε ακόμη: Πατήσια: «Αν αυτοκτονήσω τι θα κάνεις;» είχε ρωτήσει ο Μάκης φίλο του πριν 3 μήνες - Οργή από τις καταγγελίες για bullying στο σχολείο

Οι εγγεγραμμένοι φοιτητές ανέρχονται σε 554.050. Οι φοιτητές ψηφίζουν με το πάσο και την ταυτότητά τους. Δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την ημέρα των εκλογών, ενώ σε μερικά ΑΕΙ ούτε και στις 19 Μαΐου, την επομένη των εκλογών.

Σχετικά με την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η κάθε παράταξη θα δώσει τα δικά της, τόσο για την ίδια, όσο και για τις υπόλοιπες, καθώς δεν υπάρχει καμία συνεννόηση μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων για κοινά αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ