ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/05/2022 07:33

Φως στο Τούνελ - τρέιλερ: Η Νικολούλη φωτίζει άγνωστες πτυχές της εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο

Ο 39χρονος κυκλοφορούσε στην Αγία Βαρβάρα φορώντας πάντα μάσκα για να κρύβει το πρόσωπό του, το οποίο παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε με το αναπηρικό επίδομα που λάμβανε και ζητούσε βοήθεια για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Φως στο Τούνελ - τρέιλερ: Η Νικολούλη φωτίζει άγνωστες πτυχές της εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο
Πηγή: anikolouli.gr
Ανάγνωση:

Η εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος έχει πέσει θύμα άγριου bullying από συντοπίτες του νεαρούς στον Πύργο, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και προκαλεί οργή για την αντικοινωνική κι απάνθρωπη συμπεριφορά της παρέας των νεαρών που τον ώθησαν να εξαφανιστεί. Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» θα ασχοληθούν ενδελεχώς την Παρασκευή (20/5) με την εξαφάνιση του κ. Μπουγά και το τρέιλερ της εκπομπής είναι «αφιερωμένο» στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό του.

Ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου και η πιθανότερη αιτία είναι το άγριο bullying που δεχόταν από νεαρούς συγχωριανούς του που δρούσαν σαν αγέλη. Παρότι έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημέρα της εξαφάνισης ο 39χρονος δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από αστυνομικούς και άντρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στην Αγία Βαρβάρα Ηλείας από την Πάτρα.

Ο 39χρονος κυκλοφορούσε στην Αγία Βαρβάρα φορώντας πάντα μάσκα για να κρύβει το πρόσωπό του, το οποίο παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε με το αναπηρικό επίδομα που λάμβανε και ζητούσε βοήθεια για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί.

«Θα ήθελα πιο πολύ να βρεθεί κάποιος γιατρός, ας με πάρει ένα τηλέφωνο, να κανονίσουμε, να πάμε να με δει, να δούμε τι μπορώ να κάνω», είχε δηλώσει σε τοπικό κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΘΥΜΙΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ ΠΥΡΓΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ BULLYING ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ