Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώτος κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση της αυτοκτονίας του 14χρονου Μάκη από τα Σεπόλια ολοκληρώνεται με την κατάθεση της μητέρας του, μιας καθηγήτριας από το 54ο Γυμνάσιο Αθηνών και του προπονητή του. Την Τετάρτη, 18 Μαΐου, κατέθεσαν δύο συμμαθήτριες του Μάκη για όσα γνώριζαν σχετικά με την ψυχολογική κατάστασή του ενώ την Τρίτη κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείου σχετικά με το bullying που φαίνεται να δεχόταν ο 14χρονος. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι κλήσεις της Πισπιρίγκου στους ιατροδικαστές και το νέο εύρημα στο Καραμανδάνειο 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί, φαίνεται πως ο Μάκης ήταν ένα παιδί το οποίο είχαν στεναχωρήσει διάφορα περιστατικά που συνέβαιναν στο σχολείο του. Οι αστυνομικοί μάλιστα εκτιμούν πως ο 14χρονος δεχόταν bullying από ομάδα συμμαθητών του. Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναμένει τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου αλλά και του υπολογιστή του, προκειμένου να εξακριβώσει αν ο Μάκης είχε καταγράψει την αυτοκτονία του.

Χθες το πρωί, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Μάκη από το κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων. Οι συμμαθητές του, ντυμένοι στα λευκά και με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, τον αποχαιρέτησαν ενώ οι προπονητές του και οι συναθλητές του τοποθέτησαν ένα μικρό πανό ανάμεσα στα στεφάνια που γράφει: «Μάκη ζεις. Σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα».

Η μητέρα του ήταν εκεί και δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της για τον χαμό του παιδιού της. Η μητέρα του ήταν ο άνθρωπος που αντίκρισε τον αδικοχαμένο μαθητή απαγχονισμένο με τη ζώνη από την κουκέτα του δωματίου του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA