Μενού
  • Α-
  • Α+

Η στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνειδητοποίησε ότι η μικρή Τζωρτζίνα έπαθε το επεισόδιο της ανακοπής μέσα στο νοσοκομείο, δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκπομπή T-Live του Alpha, καθώς αποκαλύφθηκε απόσπασμα από βίντεο που που είχε τραβήξει η ίδια η μητέρα κατόπιν προτροπής των γιατρών

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Τζωρτζίνα πέθανε σε 80 λεπτά - «Φέρνουν» γιατρούς από το εξωτερικό 

Το 9χρονο κορίτσι βρισκόμενο σε κατάσταση τετραπληγίας δεινοπαθούσε στο κρεβάτι του πόνου και σε ένα από τα πολλά επεισόδια που είχε, καταγράφηκε από την μητέρα της, η οποία σήμερα βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, ενώ ερευνάται και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα

Στο ηχητικό ντοκουμέντο λοιπόν ακούγεται η μητέρα του παιδιού να καλεί για βοήθεια τους γιατρούς με τις εξής ατάκες: «Ερχεστε λίγο; Ελάτε, ελάτε... λίγο γρήγορα παρακαλώ. Κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε τον γιατρό. Θέλω να το βιντεοσκοπήσω»! Η μάνα του παιδιού που υπέφερε και μόλις είχε πάθει μία σοβαρή κρίση, ακούγεται σε μια απολύτως ήρεμη κατάσταση να καλεί τους γιατρούς στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, όχι σαν να χάνει το παιδί της, αλλά σαν να καλεί για μια απλή... διαδικαστική αλλαγή σεντονιού, όπως ακριβώς δηλαδή, έχουν καταθέσει γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου στο Ρίο. Ηταν άλλωστε το τελευταίο επεισόδιο στην Πάτρα, καθώς αμέσως μετά οι γιατροί αποφάσισαν ότι το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».  

Φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη ΜΕΘ για την κεταμίνη

Ενα ακόμη συγκλονιστικό στοιχείο που προβλήθηκε στην ίδια εκπομπή, έχει να κάνει με την κεταμίνη και την απόδειξη -πια- πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν έμαθε για την κεταμίνη την ημέρα της σύλληψής της στις 30 Μαρτίου του 2022, κάτι που ισχυρίζεται η ίδια.

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα την κεταμίνη. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο messenger και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δε πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία» είχε υποστηρίξει στην ανακρίτρια, η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, το T-live παρουσίασε μία φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από την εντατική, όπου δείχνει το κρεβάτι της 9χρονης και ακριβώς πάνω από το προσκέφαλό της υπάρχει κρεμασμένο ένα έγγραφο. Πρόκειται για το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων για την 9χρονη Τζωρτζίνα. Ανάμεσα στις ουσίες που αναφέρονται σε αυτό είναι και η κεταμίνη. Πρόκειται για ένα έγγραφο το οποίο έβλεπε καθημερινά επί έναν μήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της. Το έγγραφο αυτό είχε παρουσιάσει το T-live στις 28/4.

Συνομιλία Μάνου και Ρούλας στις 8 Απριλίου

Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο λεπτομέρειες για τις ουσίες που χορηγούνταν στην 9χρονη Τζωρτζίνα:

Ρούλα: Τώρα έκανα καρδιογράφημα πάλι κι έφεραν κ ένα φάρμακο στο συρτάρι, μου είπαν για ώρα ανάγκης θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι  

Μάνος: Το γκούγκλαρες; Πως λέγεται; Αφού εγκεφαλικά βγήκε μια χαρά το παιδί κοίτα μην του δώσουν τίποτα, έτσι;  

Ρούλα: Ναι τη γκούγκλαρα λέγεται (…) 5mg 02:38  

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως προκύπτει από το διάλογο που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, αναζητούσε στο διαδίκτυο κάθε φάρμακο που οι γιατροί χορηγούσαν στην Τζωρτζίνα, ωστόσο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε υποστηρίξει ότι για την ουσία Κεταμίνη δεν γνώριζε το παραμικρό…  

Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή, πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά-σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης. Εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη από ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί» έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι πριν από λίγο καιρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA