Μενού
  • Α-
  • Α+

Την άμεση αστυνόμευση της περιοχής γύρω από το 72ο Γυμνάσιο, στην Κυψέλη, ζητούν οι γονείς των μαθητών με επιστολή τους προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς μαθητές δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους που τους λήστεψαν με την απειλή μαχαιριών, έξω από το σχολείο!

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Απειλούσε να κάψει ζωντανούς τα πεθερικά και την πρώην γυναίκα του

Όπως σημειώνεται στην επιστολή, δύο άτομα επιτέθηκαν σε μαθητές με μαχαίρια και τους λήστεψαν, στην οδό Αμερίου στην Ανω Κυψέλη λίγα μόλις μέτρα μακριά από το Γυμνάσιο. Πρόκειται για ένα ακόμη ανάλογο περιστατικό βίας που έχει συμβεί στη συγκεκριμένη περιοχή όπου, σύμφωνα με τους γονείς, δρουν συμμορίες.

«Ζητάμε άμεσα αστυνόμευση με ομάδα Δίας στην περιοχή και στους δρόμους γύρω από το σχολείο μας που βρίσκεται στην οδό Ευαγρίοy και Κουρτίου στην Ανω Κυψέλη» καταλήγει η επιστολή που έχει κοινοποιηθεί και στο αρχηγείο της αστυνομίας.

Τις προηγούμενες ώρες αναφορά στο περιστατικό έκαναν και συγγενείς των δύο παιδιών που δέχθηκαν την επίθεση.  «Σήμερα (χθες) το μεσημέρι στις 2:15, επιτέθηκαν με μαχαίρι, στον γιο μου 14 χρονών και στον φίλο του, που γυρνούσαν από το 72 γυμνάσιο, στην Άνω Κυψέλη. Δυο άτομα με μαύρες φόρμες και καπέλα και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Γράφω το μήνυμα αυτό για να προσέχουν οι γονείς και τα παιδιά. Επίσης αν κάποιος είδε κάτι, σας παρακαλώ ενημερώστε με» έγραψε η μητέρα του ενός παιδιού.

Ενώ σε άλλη ανάρτηση, ο παππούς του ενός εκ των δύο παιδιών ανέφερε πως στους επιτέθηκαν άγνωστοι με κουκούλες και με την απειλή λεπίδας τους πήραν προσωπικά αντικείμενα έξω από το γυμνάσιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA