ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/05/2022 19:25

Δίκη Λιγνάδη: Αποβολή του δικηγόρου του τρίτου άνδρα που κατήγγειλε βιασμο - Εχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του

Την αποβολή του Γιάννη Βλάχου, του δικηγόρου του τρίτου άνδρα που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας - Τι κατέθεσε ο τέταρτος καταγγέλλων: «Ηθελε να επιβεβαιωθεί με τον τρόπο που επιβαλλόταν»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δίκη Λιγνάδη: Αποβολή του δικηγόρου του τρίτου άνδρα που κατήγγειλε βιασμο - Εχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:
Να μη γίνει δεκτή η παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας του τρίτου άνδρα που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας. Το Δικαστήριο κάνοντας δεκτή και την πρόταση του εισαγγελέα απέβαλε τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, Γιάννη Βλάχο, καθώς ο καταγγέλλων δεν προσήλθε στη δικαστική αίθουσα για να επιβεβαιώσει το e-mail με το οποίο τον ορίζει ως νομικό του παραστάτη, αν και έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του.

Νωρίτερα εξετάστηκε από την Πολιτική Αγωγή ο τέταρτος άνδρας που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για το βιασμό του.

Πολιτική Αγωγή: Σας ήθελε για καθαρίστρια; Για σεξουαλικό παιχνίδι, για βοηθό στις οντισιόν; Γιατί σας ήθελε; Για συγκάτοικο; Να μαγειρεύετε;

Μάρτυρας: Δεν υπήρξε αντάλλαγμα, ο άνθρωπος αυτός στην αρχή ήταν ευγενικός απέναντί μου. Δεν φαινόταν να θέλει ανταλλάγματα. Αλλαξε μέσα σ' αυτό το διάστημα. Μετά από αυτό η αίσθηση ήταν ότι κυριαρχούσε πάνω μου

Ο μάρτυρας επανέλαβε αρκετές φορές στην κατάθεσή του πως ένιωθε ενοχή. «Μονίμως η αίσθηση που είχα ήταν ότι εγώ το προκάλεσα» ενώ υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος ήθελε να επιβεβαιωθεί με τον τρόπο που του επιβαλλόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ