Μενού
  • Α-
  • Α+

Με λεία μαμούθ έφυγαν μέλη συμμορίας έπειτα από διάρρηξη σε μεζονέτα στα Καλύβια Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, η συνολική τους λεία αγγίζει τα 120.000 ευρώ! Οι δράστες, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, φαίνεται ότι παραβίασαν μέσα στη νύχτα το παράθυρο στο υπόγειο της κατοικίας ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και μπήκαν στη μεζονέτα.

Διαβάστε ακόμηΧαλκίδα: Αρπαξαν από τραπεζικό λογαριασμό γιατρού 68.000 ευρώ

Ερεύνησαν με την ησυχία τους όλα τα δωμάτια και μέσα σε ντουλάπα βρήκαν το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας. Με διαρρηκτικά εργαλεία το άνοιξαν, αρπάζοντας 90.000 ευρώ σε δεσμίδες, ένα ρολόι Cartier αξίας 4.000 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα χρυσαφικά αξίας 25.000 ευρώ.

Οι κλέφτες έβαλαν το μικρό θησαυρό σε μια μαξιλαροθήκη και έφυγαν σαν... κύριοι από τη μεζονέτα στα Καλύβια. Όταν επέστρεψε στο σπίτι η 56χρονη ιδιοκτήτρια είδε το σπίτι της λεηλατημένο. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, έλειψε από το σπίτι της για δύο ώρες. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA και την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Σαρωνικού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA