Μενού
  • Α-
  • Α+

Ασχημο παιχνίδι της μοίρας για έναν άνδρα 46 ετών που την Κυριακή (22/5) έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στη Φθιώτιδα, στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της Καρυάς, ενώ ένας 44χρονος που ήταν μαζί του συνελήφθη για απόπειρα κλοπής και άλλο ένα άτομο αναζητείται.

Διαβάστε ακόμη: Λέπρα: Κρούσμα εντοπίστηκε στο Αττικόν νοσοκομείο - Νοσηλεία ασθενή

Στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της Καρυάς στη Φθιώτιδα έφτασαν και πυροσβέστες, καθώς το σημείο είναι δυσπρόσιτο. Ο 46χρονος άνδρας που έπαθε ηλεκτροπληξία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε, απλώς, ο θάνατός του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στο σημείο, αλλά και ο τρόπος του δυστυχήματος δεν έχουν εξιχνιαστεί και ήδη διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, ο άτυχος άνδρας φέρεται να χτυπήθηκε από μεγάλη τάση που έφερε ο μετασχηματιστής, ο οποίος τροφοδοτεί με ρεύμα τη συγκεκριμένη περιοχή και είναι κοντά στο τούνελ του Ε65.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να ήταν μαζί του και άλλα δύο άτομα. Ο ένας, ηλικίας 44 ετών έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς, ενώ ο δεύτερος, 24 χρόνων, αναζητείται για απόπειρα κλοπής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA