Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου, για τις απολυτήριες και τις προαγωγικές εξετάσεις τις τρεις τάξεις των ημερήσιων και εσπεριών Λυκείων ενώ από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν και στα γυμνάσια με τους μαθητές της Γ' Λυκείου να μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη: Πανελλήνιες 2022: Το υγειονομικό πρωτόκολλο για μαθητές και εκπαιδευτικούς - Ετσι θα γίνουν οι εξετάσεις

Συγκεκριμένα, από σήμερα μέχρι και τις 15 Ιουνίου θα διαρκέσουν οι προαγωγικές εξετάσεις για τους μαθητές τόσο της Α' όσο και της Β' τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ. Για εκείνους της Γ' Λυκείου θα διαρκέσουν ως και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Φέτος οι Πανελλήνιες εξετάσεις θα αρχίσουν νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι με τον προγραμματισμό να αναφέρει πως οι μαθητές και μαθήτριες των ΓΕΛ θα εξεταστούν στις 3-10 Ιουνίου και αντίστοιχα εκείνοι των ΕΠΑΛ στις 2-17 Ιουνίου. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Εξετάσει στο Γυμνάσιο - Πότε κλείνουν τα σχολεία

Στις 30 Μαΐου θα ολοκληρωθεί φέτος η σχολική χρονιά για τους μαθητές των γυμνασίων, οι οποίοι με τη σειρά τους, θα δώσουν εξετάσεις από την 1η ως και τις 15 Ιουνίου.

Τα υπόλοιπα σχολεία, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, θα ολοκληρωθούν τη φετινή σεζόν στις 15 Ιουνίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA