Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταγγελία για υπηρεσίες αισθητικής, τις οποίες πλήρωσαν μία περιουσία, έκαναν δύο ηλικιωμένες στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, η μία από τις δύο ηλικιωμένες, σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε, και προκάλεσε έρευνα με εισαγγελική παραγγελία από το τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι υπέστη σοβαρές και επικίνδυνες δερματικές παθήσεις και ζημιώθηκε οικονομικά, καθώς ακολούθησε μία σειρά από θεραπείες που πείστηκε ότι όφειλε να κάνει.

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Η δοκιμασία ανδρισμού που ενδέχεται να κόστισε τη ζωή του Μάκη

Ετσι, ύστερα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, διακριβώθηκε η κατά περίπτωση τέλεση των αδικημάτων της απάτης, της επικίνδυνης ή βαριάς σωματικής βλάβης και της υπεξαίρεσης σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 74 και 78 ετών. Στην υπόθεση εμπλέκονται ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι κέντρου αισθητικής, σε βάρος των οποίων, κατά περίπτωση, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η πρώτη εκ των δύο γυναικών, στο πλαίσιο υπηρεσιών που της παρασχέθηκαν από εργαζόμενους του κέντρου αισθητικής, υπέστη σοβαρές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες ενώ ζημιώθηκε οικονομικά (63.000 ευρώ), καθώς ακολούθησε μία σειρά θεραπειών που της προτάθηκε. Σχετικά με τη δεύτερη γυναίκα, τρεις από τους προαναφερόμενους δράστες, εμπλέκονται σε παράνομη κατακράτηση χρηματικού ποσού που αντιστοιχούσε σε προπληρωμένα από την ίδια προγράμματα θεραπειών, που δεν τα έκαναν. 

Οι δύο γυναίκες, δηλαδή, πλήρωσαν συνολικά στο κέντρο αισθητικής το ποσό των 87.820 ευρώ. Τη δικογραφία σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA