Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελενα Πολυχρονοπούλου: Γονυπετής την Τήνο μετά την αποφυλάκιση για να εκπληρώσει το τάμα της

Την Τήνο επισκέφθηκε η Ελενα Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι που είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με τον τότε σύντροφό της για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης, υπέβαλε πρόσφατα αίτημα αντικατάστασης των περιοριστικών όρων, το οποίο έκαναν δεκτό ανακριτής και εισαγγελέας. Ετσι, έπειτα από 8 μήνες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού η Ελενα Πολυχρονοπούλου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη. 

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Κούγιας: Δεν γνωρίζω τον Φοίβο Δεληβοριά, δεν ξέρω το ποινικό του μητρώο

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της υποστήριζε πως δεν έχει καμία σχέση με την κοκαΐνη και πως την παγίδευσε ο πρώην σύντροφός της. Και τώρα λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή της, όπως αποκάλυψε το Πρωινό του ANT1, η Έλενα Πολυχρονοπούλου ταξίδεψε μέχρι την Τήνο για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει όσο βρισκόταν υπό κράτηση.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, η πρώην παίκτρια του Power of Love επισκέφτηκε τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου γονυπετής, όπως συνηθίζουν πολλοί πιστοί. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA