Μενού
Kougias
Αλέξης Κούγιας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Απίστευτη τροπή έχει πάρει η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να είναι κατηγορούμενος για βιασμούς. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Ελληνα σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας στάθηκε στη νέα απουσία του τρίτου μηνυτή από το δικαστήριο, με την υπεράσπιση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να σηκώνει τους τόνους.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι ερωτήσεις της εγκυμονούσας Ρούλας σε γενετιστή για παιδιά που είχαν ήδη πεθάνει

 

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στους δημοσιογράφους σχετικά με την «εξαφάνιση» του 3ου μηνυτή, τόνισε ότι αυτό είναι απαράδεκτο για μια δίκη με αυτή τη βαρύτητα, καθώς ο... εξαφανισμένος πελάτης του δικηγόρου Γιάννη Βλάχου που τον αναζητεί σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκε από τη δημοσιογράφο Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε στην εκπομπή της. Παράλληλα, ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του Βλάχου, καθώς από τον πελάτη του ξεκίνησε η... διαπόμπευση του Λιγνάδη ως «βιαστής»!

«Τον βρήκε η Χρηστίδου και όλη η Ελλάδα τον ψάχνει»

Πριν από λίγες ημέρες, το δικαστήριο αποφάσισε να αποβάλει τον κ. Βλάχο από πληρεξούσιο δικηγόρο προς υποστήριξη της κατηγορίας αναφορικά με τον τρίτο καταγγέλλοντα, αφού ο εντολέας του δεν εμφανίστηκε να καταθέσει ούτε μετά τη διαταγή για τη βίαιη προσαγωγή του.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας δήλωσε πως: «Ζητήσαμε από το δικαστήριο να κλητεύσει τη δημοσιογράφο η οποία δημοσιοποίησε το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα στην εκπομπή της, προκειμένου να καταθέσει λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση του υλικού, αλλά και το πού και πώς εντόπισε τον μηνυτή, όταν η δικαιοσύνη δεν μπορεί».

Βλάχος: «Αυτά είναι γελοιότητες»

Πάντως, ο ίδιος ο δικηγόρος του 3ου μηνυτή, Γιάννης Βλάχος, όταν ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί μήνυσης εναντίον του από τον Δημήτρη Λιγνάδη, αρκέστηκε να πει: «Αυτά είναι γελοιότητες». 

Μεταξύ άλλων, ο τρίτος μηνυτής εμφανίζεται να αναφέρει πως ο λόγος που δεν προσέρχεται στη δικαστική αίθουσα είναι ότι δέχεται απειλές, καθώς από την πρώτη στιγμή διέρρευσαν τα στοιχεία του και για αυτό αναγκάστηκε να μετακομίσει εκτός Αθηνών: «Μέσα σε 48 ώρες είχαν διαρρεύσει τα προσωπικά μου στοιχεία όπως το τηλέφωνο μου και η διεύθυνση κατοικίας μου, με αποτέλεσμα να δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα, δολιοφθορές στο όχημα μου, καθώς και μία επίθεση από άγνωστο σ’ εμένα άτομο, πιθανώς αλλοδαπό που για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ με σιγουριά να πω ότι επρόκειτο για εντεταλμένο άτομο από την πλευρά του κατηγορούμενου ή τυχαίο συμβάν» επισημαίνεται στο απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA