ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/05/2022 16:27

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Τι δήλωνε ο πατέρας του Ράινερ Τζέισον σε Μέσα της Νορβηγίας

Για τον Ράινερ Τζέισον είχε μιλήσει ο πατέρας του σε μέσο της Νορβηγίας, τονίζοντας: «Δεν θα πάω σπίτι χωρίς αυτόν. Δεν είναι καλά εδώ. Δεν με έχει δει εδώ και έναν χρόνο και έρχεται τρέχοντας στην αγκαλιά μου»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Τι δήλωνε ο πατέρας του Ράινερ Τζέισον σε Μέσα της Νορβηγίας
Πηγή: Pixabay, facebook
Ανάγνωση:

Τον πατέρα του 6χρονου Ράινερ Τζέισον ψάχνουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι θεωρούν ότι εκείνος κρύβεται πίσω από την αρπαγή του παιδιού του, που έγινε το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισιά. Πίσω από την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ υπάρχουν ενδοοικογενειακά ζητήματα, καθώς οι γονείς του έχουν χωρίσει και επικρατεί μια μάχη μεταξύ τους για το ποιος τελικά θα κρατήσει τον Ράινερ.

Διαβάστε ακόμη: Γιαννόπουλος για αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Σε ανάλογη περίπτωση κάναμε 10 χρόνια να βρούμε το παιδί»

Μάλιστα, οι γονείς βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη που κρατάει χρόνια, αφού ο πατέρας είχε πάρει την επιμέλεια του Ράινερ από δικαστήριο στη Νορβηγία με τη μητέρα να το παίρνει στην Ελλάδα και να ακολουθεί μία κόντρα. Μάλιστα, η μητέρα συνελήφθη στην Ελλάδα έπειτα από μήνυση του πατέρα αλλά αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση της Εισαγγγελίας, με την προϋπόθεση πως όταν ο πατέρας τής ζητήσει το παιδί, εκείνη θα το επιστρέψει.

Για τον Ράινερ Τζέισον είχε μιλήσει ο πατέρας του σε μέσο της Νορβηγίας, τονίζοντας: «Δεν θα πάω σπίτι χωρίς αυτόν. Δεν είναι καλά εδώ. Δεν με έχει δει εδώ και έναν χρόνο και έρχεται τρέχοντας στην αγκαλιά μου. Είναι πολύ αποτραβηγμένος, γιατί ήταν ζωντανός και χαρούμενος όλη την ώρα. Τώρα δεν χαμογελάει πια και κάθεται με το κεφάλι κάτω. Δεν ανοίγεται. Είναι πολύ κλειστός άνθρωπος πλέον σε σχέση με αυτό που ήταν και είναι μόλις 5 ετών. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα. Ξέρω ότι πονάει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό.

Video Loading...

Στην πραγματικότητα θα ήταν σχεδόν αδύνατον να χάσω αυτή την υπόθεση. Το μόνο πράγμα είναι ότι είμαι Νορβηγός και όχι Ελληνας. Δεν είναι πολύ καιρός που κατέθεσα σε δικαστήριο στην Ελλάδα. Οι άνδρες πρέπει να επιτρέπεται να φροντίζουν παιδιά και είναι αλήθεια. Υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξει και εδώ κάτω, όπως συνέβη στη Νορβηγία».

Πάντως, η μητέρα του Ράινερ κάνει έκκληση όποιος βρίσκεται πίσω από την αρπαγή του παιδιού να το επιστρέψει, με τους αστυνομικούς να είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα εντοπιστεί ο 6χρονος. Οι αστυνομικοί μάλιστα θεωρούν ότι τα δύο άτομα που εμπλέκονται στην αρπαγή του 6χρονου από το σπίτι στην Κηφισιά είναι ο πατέρας που ήθελε το παιδί μαζί του και ο άντρας της αδερφής του.

Video Loading...

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα, καθώς ο πατέρας του 6χρονου βρισκόταν στην Ελλάδα γιατί υπήρχε δικαστική διαμάχη με τη μητέρα για το παιδί ενώ τώρα παραμένει άφαντος και αναζητείται. Στο μεταξύ, κάμερα από την περιοχή έχει καταγράψει την πορεία που ακολούθησε το λευκό βαν, που νοίκιασε συγγενής του πατέρα, και ερευνάται από τους αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΡΠΑΓΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΡΑΙΝΕΡ ΤΖΕΙΣΟΝ ΠΕΝΤΕΡΣΕΝ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ