ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/05/2022 00:57

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που προτίθεται να καταθέσει στοιχεία υπέρ της Πισπιρίγκου

«Στοιχεία, υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου, που μπορούν να ανατρέψουν όσα ξέρουμε» για την υπόθεση θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια του ένας γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος, μάλιστα, προτίθεται σύντομα να τα καταθέσει στην ανακρίτρια

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που προτίθεται να καταθέσει στοιχεία υπέρ της Πισπιρίγκου
Πηγή: shutterstock, eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)
Ανάγνωση:

Εδώ και μέρες κυκλοφορεί η πληροφορία πως ένας γνωστός δημοσιογράφος ενδέχεται να βρεθεί μπροστά στη 18η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει μία κατάθεση με στοιχεία σημαντικά που έχει στα χέρια του, υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αρχικά την αποκάλυψη την έκανε ο Αλέξης Κούγιας, χωρίς, όμως να κατονομάζει τον δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη, ωστόσο, έλαβε την πληροφορία σχετικά με το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου και επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να διασταυρώσει την πληροφορία. Εκείνος της επιβεβαίωσε πως έχει σημαντικότατα στοιχεία που μπορούν να ανατρέψουν την υπόθεση της Πάτρας. Τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Video Loading...

Τη μαρτυρία θα την καταθέσει ο ίδιος στην ανακρίτρια. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος ήρθε σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, και τον ρώτησε αν προτίθεται να καταθέσει, με εκείνον να λέει πως θα το κάνει καθώς έχει στα χέρια του στοιχεία που ρίχνουν ευθύνες στους γιατρούς.

Σύμφωνα με την Ρούλα Κουσκουρή, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι αυτός ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει στα χέρια του στοιχεία σημαντικά και μαρτυρία συγκεκριμένου προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΠΑΤΡΑ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ