Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν συμμετείχε στο ριάλιτι «Big Brother», αλλά και σε γνωστή πρωινή εκπομπή, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (25/5), από αστυνομικούς της Λίνδου, στη Ρόδο ύστερα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: Συνελήφθη πρώην παίκτης του Big Brother - 21χρονη τον καταγγέλλει πως τη βίασε

Το πρωί της Πέμπτης (26/5) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης έδωσε το χρονικό του τι συνέβη, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η 21χρονη κοπέλα, εξηγώντας ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η προανάκριση.

«Η εντολέας μου με τη φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου εργαζόταν ο κατηγορούμενος, τους πρότεινε να μεταβούν σε παρακείμενο κλαμπ και να συνεχίσουν εκεί τη διασκέδασή τους, εκεί της πρότεινε να βγει έξω από το μαγαζί για πέντε λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ όπου διασκέδαζαν και διέπραξε σε βάρος της το αδίκημα του βιασμού», δήλωσε ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία διενεργήθηκε χθες το βράδυ, θα δοθούν στις Αρχές, ενώ ο κ. Κοκκινογέννης επεσήμανε πως η κοπέλα είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα επιστρέψει στην Αγγλία αύριο το πρωί.

Σήμερα ο κατηγορούμενος, ο οποίος ισχυρίζεται πως ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεση της κοπέλας, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA