Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρηάς συνεχίζουν τις αναλύσεις προκειμένου να παραδώσουν την έκθεση που θα ρίχνει «φως» στα αίτια θανάτου της 3,5 ετών Μαλένας και της 7 μηνών Ιριδας. Την ίδια στιγμή η ιατροδικαστική έκθεση του Σωτήρη Μπουζιάνη αναφέρει ως αιτία θανάτου την δηλητηρίαση με κεταμίνη για την περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας, που σύμφωνα με τις Αρχές κατηγορείται ότι της χορήγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι έψαχνε η Πισπιρίγκου στο internet πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα είχε εκτεθεί αρκετές φορές στα ΜΜΕ δίνοντας συνεντεύξεις μετά την παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους των κοριτσιών. Εχει ειπωθεί αρκετές φορές πως με τα λεγόμενά της και τις περιγραφές της έχει «παγιδεύσει» τον εαυτό της αφού δείχνει ένα μοτίβο τόσο της συμπεριφοράς της όσο και των υποτιθέμενων αντιδράσεων των παιδιών πριν εκπνεύσουν. Το Πρωινό παρουσίασε τις περιγραφές της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και του Μάνου Δασκαλάκη για την Μαλένα και την Τζωρτζίνα όπου οι ομοιότητες είναι αρκετές. 

Αποσπάσματα από συνεντεύξεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που αναφερόταν στον θάνατο της Μαλένας: 

  • Ηταν ένα παιδί που έτρωγε, έπαιζε, χόρευε.
  • Δεν έκατσε στο κρεβάτι της ούτε πέντε λεπτά. Δηλαδή έλεγαν αυτό το παιδί να πάει σπίτι του. Βάζουν την χημειοθεραπεία την Παρασκευή, το Σάββατο το παιδί πάλι έπαιξε, έφαγε και πέσαμε για ύπνο. Μου έκανε ένα “ι” μέσα στον ύπνο της. 
  • Ξαφνικά στον ύπνο της ξύπνησε, προσπαθούσε να αναπνεύσει και την κατάληξη την ξέρετε. Δεν μας έδειξε απολύτως τίποτα. Κοιμόταν, ξύπνησε, με κοιτούσε, προσπαθούσε να αναπνεύσει, έτρεξα να φωνάξω τους γιατρούς. 
  • Ηρθαν από τη μονάδα έκαναν μαλάξεις τρία τέταρτα, δεν επανήλθε ποτέ. 
  • Ετρεξα να φωνάξω τους γιατρούς, μέχρι τότε είχε καταλήξει. 

Απόσπασμα από συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου που αναφερόταν στην ανακοπή της Τζωρτζίνας το 2021:

  • Ξαφνικά ξυπνάει, σηκώνεται και μου λέει (σ.σ. Βγάζει ήχο δυσκολίας αναπνοής) και πέφτει πίσω. Και εγώ είμαι πανικόβλητη, βγαίνω φωνάζω τους γιατρούς και έρχονται κατευθείαν. Εγινε η ανάνηψη, έγινε υπερπροσπάθεια, 55 λεπτά. Το παιδί το επανέφεραν στη ζωή αλλά αυτό το επεισόδιο της έφερε το πρόβλημα που είχε. 

Για την Τζωρτζίνα ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πει στην συνέντευξη: «ένα παιδί που ήταν συνέχεια ζωηρό. Μέσα στη χαρά, μέσα στο χορό, δεν καθόταν καθόλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA