Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε κτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την Πυροσβεστική να δίνει μεγάλο αγώνα για να μην επεκταθεί και για να μην κινδυνέψουν πολίτες. Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου τα κτήρια είναι κολλητά το ένα με το άλλο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, ενώ απομακρύνονται άμεσα όλοι από την αγορά του Καπανίου και τα γύρω σημεία. Πλέον η φωτιά βρίσκεται κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επί της Εγνατίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όσοι υπάλληλοι δεν κατάφεραν να κατέβουν έγκαιρα, βρίσκονται στην ταράτσα, ενώ εξετάζεται αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο κτήριο, πληροφορία την οποία μετέδωσε η ΕΡΤ, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στο συμβάν επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ σπεύδουν κι άλλες δυνάμεις πυρόσβεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, όσοι βρίσκονταν εντός του κτηρίου, μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, χωρίς να κινδυνέψει κανείς. Στο σημείο υπάρχουν προληπτικά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Το καπνικό φορτίο θορύβησε μαθητές και καθηγητές που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτήριο. Συνολικά 30 παιδιά απομακρύνθηκαν με ασφάλεια, υπό τις οδηγίες και με τη βοήθεια των πυροσβεστών. Οι πυκνοί μαύροι καπνοί είναι ορατοί από πολλά σημεία του κέντρου της πόλης.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA