Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, μπήκε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα. Στο συγκεκριμένο κτίριο της Πάτρας έμενε η σπιτονοικοκυρά και η οικογένεια Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου με τα παιδιά τους. Σύμφωνα με τον δικηγόρο των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, η αριστερή είσοδος του ακινήτου ήταν παραβιασμένη και γι' αυτό ο δικηγόρος ανέφερε στην εκπομπή T-Live ότι «θα καταθέσουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου».

Διαβάστε ακόμηΣτηβ Μιλάτος: Ελεύθερο το μοντέλο που κατηγορείται για βιασμό τουρίστριας στη Ρόδο

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος, που μπήκε μέσα στο σπίτι, περιέγραψε αυτά που είδε: «Η είσοδος του πρώτου ορόφου, που είχε στούντιο ο κ. Δασκαλάκης και παρανόμως είχε καταλάβει το διαμέρισμα του 1ου ορόφου, ήταν ανοιχτή η πόρτα. Με (μέσα) τα πράγματα αυτών των άμοιρων παιδιών». Στη συνέχεια ο δικηγόρος έδειξε στην κάμερα δεκάδες ειδοποιητήρια για απλήρωτους λογαριασμούς: «Όλοι οι λογαριασμοί ήταν απλήρωτοι και δεν είχαν ενημερώσει τους συγγενείς. Είναι προσβολή μνήμης νεκρού να υπάρχουν όλα αυτά στο σπίτι που κατοικούσε η γυναίκα που τους χάριζε τα ενοίκια, αγαπούσε τα παιδιά και θα μεταβίβαζε το σπίτι στην άτυχη Τζωρτζίνα, είναι ντροπή και ιεροσυλία να είναι αυτοί οι λογαριασμοί από το 2017, ’18, ’19 μέχρι το 2022…».

«Υπήρχαν πρόβες στον δεύτερο όροφο αλλά και στον πρώτο, ήταν ένα άρτια οργανωμένο στούντιο. Τα μηχανήματα τα είχε στον πρώτο όροφο. Λείπουν αντικείμενα που είχε από τον πατέρα της, μετάλλια, το κινητό της τηλέφωνο… Σε άθλια κατάσταση, σε χείριστη κατάσταση (το σπίτι), σε μορφή δυσωδίας. Συν ότι όλα τα πράγματα ήταν αναμεμειγμένα σαν να είχε ψάξει κάποιος αν έχει αντικείμενα μεγάλης οικονομικής αξίας», ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA