Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου, καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, οι αστυνομικές Αρχές βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Διαβάστε ακόμη: Μπιλ Γκέιτς: Στην Αθήνα ο ιδρυτής της Microsoft - Τον κάλεσε ο Αλμπερτ Μπουρλά

Όπως αποκαλύφθηκε έχει επιτευχθεί πρόοδος στις έρευνες με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ θα εμφανίζονται αισιόδοξα ότι σύντομα θα γνωρίζουν τα πρόσωπα αλλά και τα κίνητρα των δολοφονών. Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος Γιάννης Σκαφτούρος που δολοφονήθηκε στα Σκούρτα Βοιωτίας την Δευτέρα του Πάσχα, είχε δραστηριότητα και συνεργάτες στην Αττική, στη Ζάκυνθο, στη Μύκονο, στη Βουλγαρία και στην Κύπρο.

Τον θεωρούσαν ένα από τα βασικά στελέχη της «Greek Mafia». Ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Θείος Τζο» και υπήρξε το δεξί χέρι του διαβόητου Βασίλη Στεφανάκου ο οποίος δολοφονήθηκε το 2018.

Υπήρξε επίσης συνεργάτης του Παναγιώτη Βλαστού και είχε κατηγορηθεί για απαγωγές με γνωστότερη αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Το «βιογραφικό» του πλαισιώνουν συμβόλαια θανάτου αλλά και εκβιασμοί.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA