Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Στο φως της δημοσιότητας μάλιστα έρχεται και ένα αποκαλυπτικό σημείωμα της Τζωρτζίνας που δείχνει πώς ένιωθε η 9χρονη, για τον θάνατο της οποίας έχει προφυλακιστεί η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαβάστε ακόμη: Εξάρχεια: Ατύχημα σε παιδική χαρά - Τραυματίας ένας 5χρονος από πτώση καγκελόπορτας

Το σημείωμα που παρουσίασε το Star είναι γραμμένο με παιδικό χεράκι, που δείχνει τις σχέσεις με τη μητέρα και η περιγραφή δεν είναι καθόλου κολακευτική για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σε αυτό αποτυπώνονται οι σκέψεις της Τζωρτζίνας, καθώς το κοριτσάκι προσπάθησε από ότι φαίνεται να αποτυπώσει στο χαρτί τα συναισθήματά του. Η Τζωρτζίνα έγραψε χαρακτηριστικά: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα ενώ παρακάτω γράφει «εγωίστρια» και μετά με μολύβι υπάρχει μια μουτζούρα.

Πρόκειται για σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε η Τζωρτζίνα στο σχολείο, στο οποίο έγραφε τις ασκήσεις της. Η Τζωρτίζνα έγραψε το σημείωμα πριν το επεισόδιο που οδήγησε στην εγκεφαλοπάθεια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA