Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουν περάσει 16 χρόνια από την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ Μέσχιβίλι στη Βέροια και με αφορμή τα τελευταία περιστατικά bullying η μητέρα του Νατελα Μεσχισβίλι, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αναφέρθηκε σε δυο νέες μαρτυρίες για τα όσα τραγικά έγιναν εκείνες τις ημέρες.

«Μια κυρία ήθελε στις 4 Φεβρουαρίου, την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης, να κάνει κάτι δουλειές εδώ και πως όταν ήρθε, υπήρχαν δυο εργάτες οι οποίοι στην ουσία την έδιωξαν. Μου είπε, λοιπόν, πως είχε την αίσθηση πως κάτι ήθελαν να κρύψουν. Πολλά χρόνια το σκεφτόταν αυτό το περιστατικό και μου το είπε» τόνισε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» η Νατελα Μεσχισβίλι και πρόσθεσε:

«Μια άλλη κυρία, πολλή σοβαρή, συνάδελφός μου, δασκάλα, μου είπε πως ''δεν ήθελα να σε ταράξω, ήθελα πάντα να σου πω, πως εμείς εκείνη την ημέρα (σσ: εννοεί την ημέρα της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ), είδαμε το κυνηγητό! Ήμασταν πάνω στην Μητροπόλεως και είδαμε πρώτα να περνάει σαν σφαίρα ένα παιδί, μάλλον τον Αλέξανδρο, και μετά από πίσω του έτρεχαν και οι άλλοι''. Δεν πήγε να το καταθέσει επειδή ο κόσμος πίστευε πως αυτό ήταν αυτονόητο...»!

Η Νατελα Μεσχισβίλι είπε στην εκπομπή πως δεν θέλησε να κάνει άλλο παιδί γιατί θα ήταν άδικο για εκείνο. «Δε γινόταν να αντικατασταθεί ο Άλεξ» είπε και πρόσθεσε: «Συχνά με ρωτάνε αν είμαι καλά και απαντάω ''καλά''. Πρέπει να συνεχίσεις με τη ρουτίνα σου και αυτό σε κρατάει. Είναι πολύ δύσκολο όταν συναντάω τα παιδιά που ήταν μαζί με τον Άλεξ στο σχολείο. Αυτά τα παιδιά, πλέον, έχουν πάρει τα πτυχία τους, έχουν τακτοποιηθεί. Μερικοί έχουν κάνει παιδιά. Όπως και μερικοί από τους δράστες, έχουν κάνει τα δικά τους παιδιά. Ξέρω πως αυτά τα παιδιά δεν είναι πλέον εδώ στη Βέροια. Τα ελληνόπουλα είναι στο εξωτερικό, ο Ρουμάνος και η μητέρα του έχουν φύγει. Τον Βορειοηπειρώτη τον είχα δει στο ΚΤΕΛ. Με αναγνώρισε και αυτός. Ήταν άβολη στιγμή. Σηκώθηκε και έφυγε. Δε με ενδιαφέρει τι κάνουν. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πουν στην αρχή τι έκαναν. Τώρα έφυγαν και έφτιαξαν τις ζωές τους. Πήγαν σε μέρη που κανείς δεν ξέρει τι έχουν κάνει. Είχα σκεφτεί πολλές φορές να τους πιάσω και να τους ρωτήσω. Να μου πουν τι έκαναν. Αλλά κάποια πράγματα είναι καλύτερα να μην τα κάνεις. Δεν υπάρχει παρηγοριά σε όλο αυτό. Ο χρόνος δεν τα γιατρεύει όλα. Δεν τους έχω συγχωρέσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA