ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/05/2022 13:34

Χαλκίδα: Φονική παιδική χαρά με γυμνά καλώδια - 5χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Το παιδάκι υπέστη ηλεκτροπληξία, όμως για καλή του τύχη, επιβίωσε. Ολα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (27/5) σε παιδική χαρά στην οδό Κυμαίων στη Χαλκίδα. Το παιδάκι έπιασε το καλώδιο, τινάχθηκε από το ρεύμα και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Χαλκίδα: Φονική παιδική χαρά με γυμνά καλώδια - 5χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Μόνο χαρά και καθόλου παιδική δεν είναι η εγκατάσταση-ντροπή στη Χαλκίδα με γυμνά καλώδια να κρέμονται από στύλους ηλεκτροφωτισμού και να ελλοχεύουν κινδύνους για παιδιά και γονείς. Ενα 5χρονο αγοράκι γλίτωσε από θαύμα, καθώς εκεί που έπαιζε στην υποτιθέμενη ασφαλή παιδική χαρά, διέλαθε της προσοχής των συνοδών του και πήγε σε έναν στύλο όπου είχε γυμνά καλώδια.

Το παιδάκι υπέστη ηλεκτροπληξία, όμως για καλή του τύχη, επιβίωσε. Ολα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (27/5) σε παιδική χαρά στην οδό Κυμαίων στη Χαλκίδα. Το παιδάκι έπιασε το καλώδιο, τινάχθηκε από το ρεύμα και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το παιδάκι μετά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο πήρε εξιτήριο μετά από 10 ώρες περίπου παραμονής εκεί. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά, είχε ανακατασκευαστεί από τον Δήμο Χαλκιδέων και πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας, προφανώς μέχρι να τον αφήσουν ξανά οι υπεύθυνοι στην τύχη του.

Video Loading...

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στο Star και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν. «Πάω κοντά του, μουδιασμένα τα χέρια του, έτρεμε δεν μπορούσε να ανοίξει τα δάκτυλά του και μου έδειξε μετά την κολώνα μου λέει ότι ακούμπησε εκεί... Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει, έτρεμαν τα δόντια του», ανέφερε αρχικά η μητέρα του 5χρονου.

Η μητέρα του, που καθόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο μαζί με άλλες μητέρες, έτρεξε έντρομη στο σημείο οπού ήταν πεσμένο το παιδί της. «Εκείνη την ώρα προσπαθώ να τον ηρεμήσω. Του δίνω λίγο νερό, το παίρνω, το βουτάω μαζί με τον άλλο μου τον γιο και τον φέρνω στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα» περιγράφει η μητέρα του 5χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΠΑΙΔΙ ΧΑΛΚΙΔΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ