ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/05/2022 20:41

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Την εκταφή της Μαλένας ζητά η ιατροδικαστής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα ζητά την εκταφή της Μαλένας για να διαπιστωθεί αν και ο δικός της θάνατος προκλήθηκε από τοξική ουσία

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Την εκταφή της Μαλένας ζητά η ιατροδικαστής
Πηγή: shutterstock, facebook
Ανάγνωση:

Ερευνα για το αν ο θάνατος της Μαλένας προκλήθηκε από τοξική ουσία, όπως της Τζωρτζίνας, ζητά η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, προτείνοντας την εκταφή του κοριτσιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ιατροδικαστής ανέφερε πως κρίνεται αναγκαίο να διερευνηθεί διεξοδικά αν ο θάνατος της Μαλένας είναι δολοφονία, προτείνοντας να γίνει εκταφή του κοριτσιού για λήψη όχι μόνο τριχών αλλά και μυελού των οστών προκειμένου να διαπιστωθεί αν και ο θάνατος της προκλήθηκε από τοξική ουσία.

Video Loading...

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστής στην κατάθεσή της την περασμένη Παρασκευή τόνισε πως η έκθεση που είχε κάνει ήταν σωστή με βάση τα δεδομένα που είχε λάβει από το νοσοκομείο, όπου μνημονευόταν η χημειοθεραπεία που λάμβανε η Μαλένα λόγω λευχαιμίας.

Ετσι η ιατροδικαστής είχε εκτιμήσει ότι οι βλάβες στο ήπαρ ήταν αποτέλεσμα των φαρμάκων που λάμβανε το μικρό κορίτσι. Ωστόσο, τα δεδομένα θα πρέπει να επανεξεταστούν, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που προέκυψαν από το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΚΤΑΦΗ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΡΑ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ