Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων βγήκε δημόσια μιλώντας ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα και συχνά εμφανίζεται στην τηλεόραση μιλώντας για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ιριδας. Εχει υποστηρίξει πως έγιναν λάθη στις υποθέσεις και έχει αφήσει αιχμές κατά καιρούς για την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, που είχε διενεργήσει την πρώτη ιατροδικαστική στην Ιριδα. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην ανακρίτρια παραδίδει την τσάντα της Τζωρτζίνας ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς 

Ο Γρηγόρης Λέων πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά παράθυρα με αφορμή την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών και υποστηρίζει ότι έγιναν λάθη και παραλείψεις και δεν εξετάστηκε ενδελεχώς το ενδεχόμενο να έπεσαν θύματα δολοφονίας η Μαλένα και η Ιριδα. Στην περίπτωση της Ιριδας, οι αιχμές του κατά καιρούς αφορούν την ιατροδικαστή της Πάτρας Αγγελική Τσιόλα, που έχει τους λόγους της πριν καταθέσει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, να μην απαντά στην ερμηνεία που δίνει για τον θάνατο της Ίριδας ο κ. Λέων.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι δρόμοι των δύο ιατροδικαστών την Τρίτη (31/5) θα συναντηθούν για άλλη υπόθεση στα δικαστήρια. Η κυρία Τσιόλα έχει κληθεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας να περιγράψει ιατροδικαστικά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε στις 7 Ιουλίου 2017 στη Ζάκυνθο ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας Μπακαρί Χέντερσον. Από την πλευρά του, ο κ. Λέων θα καταθέσει ως πραγματογνώμονας, υπερασπιζόμενος δύο Σέρβους κατηγορούμενους που μετείχαν στην επίθεση εναντίον του νεαρού τουρίστα.

«Τα χτυπήματα στον Μπακαρί μεμονωμένα, συνολικά και αθροιστικά τον οδήγησαν στον θάνατο», είναι εν ολίγοις το συμπέρασμα της κυρίας Τσιόλα, όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική της έκθεση, μετά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής του Μπακαρί Χέντερσον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.  Αντίθετα, ο κ. Λέων θα υποστηρίξει ότι προηγήθηκαν τα θανατηφόρα χτυπήματα από άλλους δράστες και δεν ήταν οι εντολείς του εκείνοι που οδήγησαν στον θάνατο τον 22χρονο τουρίστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA