Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται για μία ακόμη ημέρα η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που φέρεται να ασέλγησε σε ανήλικη αθλήτριά του. Σύμφωνα με την κατάθεση της «κολλητής» της Αμαλίας, δεν υπήρξε βιασμός, ενώ «έδωσε» και τους γονείς της κοπέλας, λέγοντας ότι γνώριζαν για τις «σχέσεις» που είχαν αναπτύξει η κόρη του κι ο προπονητής, τονίζοντας μάλιστα πως «τα ίδια έκαναν και στον επόμενο προπονητή». Τη Δευτέρα (30/5) ενώπιον της Εδρας κατέθεσαν δύο συναθλήτριες της 11χρονης τότε Αμαλίας που προπονούνταν στην ίδια ομάδα με την καταγγέλλουσα.

Οπως είπαν αποφάσισαν να καταθέσουν υπέρ του προπονητή τους γιατί δεν πιστεύουν ότι υπήρξε ποτέ βιασμός. Αντίθετα κάνουν λόγο για «ερωτική σχέση» μεταξύ του προπονητή και της ανήλικης τότε αθλήτριας. Οι κοπέλες περιέγραψαν πως «επεδίωκε διαρκώς ναι είναι κοντά του ενώ μίλησαν για περιστατικά όπου οι δυο τους απομονώνονταν, χωρίς εκείνη να δείχνει ότι πιεζόταν. Ακόμα υποστήριξαν ότι «και η οικογένεια της αθλήτριας γνώριζε και ότι επιδίωκαν να έχουν στενή σχέση με τον προπονητή». Ωστόσο, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις του εισαγγελέα είπαν πως ποτέ δεν βρέθηκαν κοντά σε κάποιο περιστατικό που να επιβεβαιώνει την φερόμενη ως «ερωτική σχέση».

Οι ερωτήσεις του εισαγγελέα έπεφταν βροχή και κάποια στιγμή ανέβασε τους τόνους λέγοντάς τους να πουν ανοιχτά τα όσα συνέβησαν για να αναδείξουν την αλήθεια. Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια. Ο 39χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας αρνείται τον βιασμό κι αποδέχεται τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA