Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραλίγο τραγωδία στη Σκύδρα, όταν όχημα παρασύρθηκε από τρένο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των επιβατών του αυτοκινήτου. Η σύγκρουση σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης λίγο μετά τις 20.30, έξω από τη Σκύδρα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι μπάρες ήταν ανεβασμένες, δηλαδή το ΙΧ δεν τις παραβίασε.

Διαβάστε ακόμη: Δικαιώθηκαν οι κάτοικοι για το μολυσμένο νερό στο Δισπηλιό της Καστοριάς

Ο οδηγός και η συνοδηγός εξήλθαν μόνοι τους με τη βοήθεια όσων παραβρίσκονταν στην περιοχή, έχοντας τις αισθήσεις τους, ενώ η γυναίκα στο πίσω κάθισμα χρειάστηκε την επέμβαση των πυροσβεστών και αστυνομικών. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Εδεσσας με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για σοβαρό τραυματισμό.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες στην κάμερα του pellanews.gr το ατύχημα προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από τον λάθος προγραμματισμό των ραμπών που την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ανοιχτές. Στο σημείο επικρατούσαν έντονα καιρικά φαινόμενα, με έντονη βροχόπτωση και με διακοπές του ρεύματος, με την ορατότητα, όπως αναφέρει μάρτυρας που πέρασε λίγα δευτερόλεπτα πριν, να είναι ελάχιστη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA