Μενού
  • Α-
  • Α+

Απειλές για τη ζωή του φέρεται να δέχεται στη φυλακή ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Οπως είπε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης κάποιοι σκληροί ποινικοί τον έχουν απειλήσει. «Είναι πολύ ασφαλής φυλακή ο Κορυδαλλός και η επιθυμία του είναι να παραμείνει εκεί. Λόγω και της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση, αυτά που του λένε είναι άκρως απειλητικά και είναι σαφής η εικόνα για το πώς αντιμετωπίζεται ο ίδιος. Διάφορα συμβάντα συμβαίνουν στις φυλακές. Η καλύτερη λύση είναι η κράτησή του στο κατάστημα του Κορυδαλλού γιατί συντρέχουν λόγοι ασφαλείας και για τον ίδιο. Και οι διοικούντες τη φυλακή τα γνωρίζουν αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου.

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της νεαρής μητέρας, αντιδρά στην εντολή της διοίκησης της φυλακής για διακοπή των ημερομισθίων που έκανε μέσα στον Κορυδαλλό, καθώς σύμφωνα με την πειθαρχική διαδικασία που έχει κινηθεί εναντίον του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε βιντεοκλήση μέσα από την φυλακή, με κινητό που φέρεται να είχε στην κατοχή του.

Πράγματι, εκδικάστηκε στον Πειραιά η προσφυγή κατά της απόφασης για το κινητό. Υποβάλαμε υπομνήματα, κάναμε την παράστασή μας και πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε την απόφαση. Αν δεν αλλάξει η ποινή, τουλάχιστον να μειωθεί ο χρόνος της, προκειμένου να επιστρέψει στα "μεροκάματα" που είναι νόμιμο δικαίωμα κάθε κρατούμενου» τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA