Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι γιατί στο αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκε ένα όπλο Glock έπειτα από τυχαίο αστυνομικό έλεγχο.  

Διαβάστε ακόμη: Περιστέρι: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον τράπερ για οπλοκατοχή - Δικάζεται στο αυτόφωρο

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του Reader, ο νεαρός τράπερ, που κάνει τεράστια επιτυχία στο YouTube, εντοπίστηκε να κατέχει ένα όπλο, το οποίο είχε γεμάτο γεμιστήρα και επίσης ήταν οπλισμένο, για το οποίο δεν είχε άδεια. Στη φωτογραφία, μάλιστα, φαίνεται το Glock που βρέθηκε στον 22χρονο τράπερ. 

Το χρονικό της σύλληψης του πασίγνωστου τράπερ στο Μπουρνάζι

Ο γνωστός τράπερ, με βίντεο που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο YouTube, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Περιστέρι. Ο 22χρονος το απόγευμα της Τρίτης βρισκόταν με κάποιους άλλους στη συμβολή των οδών Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι. Εκεί αστυνομικοί του έκαναν τυχαία έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε όπλο και συνελήφθη. 

Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το όπλο το είχε για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ στον Πειραιά. Ο ισχυρισμός του πάντως ελέγχεται, καθώς όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές «το όπλο ήταν λειτουργικό, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα "ακίνδυνο" όπλο –για παράδειγμα ένα ψεύτικο- στα γυρίσματα του video clip».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA