ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/06/2022 22:57

Αρπαγή από την Κηφισιά: Νέο βίντεο με τον Ράινερ στη Νορβηγία, τι ανέφερε η συμφωνία μητέρας και πατέρα

Ένα ακόμα βίντεο με τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν να βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα του στη Νορβηγία, μετά την απομάκρυνσή του από τη μητέρα του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αρπαγή από την Κηφισιά: Νέο βίντεο με τον Ράινερ στη Νορβηγία, τι ανέφερε η συμφωνία μητέρας και πατέρα
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Ένα ακόμα βίντεο με τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν να βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα του στη Νορβηγία, μετά την απομάκρυνσή του από τη μητέρα του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή το Live News, σύμφωνα με το δικηγόρο του πατέρα, ο 6χρονος φαίνεται να διασκεδάζει ανοίγοντας ένα δώρο από τον θείο του, ενώ όπως υπογράμμισε ο μικρός δεν ζητάει καθόλου τη μητέρα του.

Όσο για το γεγονός ότι ο πατέρας του Ράινερ έχει κλειστό το κινητό του και η μητέρα δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, ο ίδιος σημείωσε ότι μπορεί να επικοινωνήσουν με e-mail. Από την πλευρά της η μητέρα αναζητά τρόπους ώστε να ληφθεί υπόψιν η απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων και να επιστρέψει κοντά της το παιδί.

Video Loading...

Ο δικαστικός συμβιβασμός των γονιών

Στο «φως» ήρθε ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο οι γονείς του μικρού Ράινερ είχαν συμφωνήσει δικαστικά να έχουν γονική μέριμνα από κοινού, το παιδί να έχει μόνιμη κατοικία το σπίτι του πατέρα στη Νορβηγία και ότι η μητέρα θα το βλέπει το παιδί κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Το έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είναι υπογεγραμμένο και από τη μητέρα του αγοριού.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τη μητέρα του Ράινερ, προκειμένου να σχολιάσει τα του δικαστικού συμβιβασμού. «Όπως έγραψα και στην επιστολή μου ο συμβιβασμός έγινε κάτω από εκβιαστικές συνθήκες. Υπογράφτηκε μετά από δύο δικαστικές συναντήσεις, στις οποίες επέμεναν να αγνοούν τη βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου μου και συνέχιζαν να προτείνουν επικοινωνία κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο μαζί μου», περιέγραψε η μητέρα του 6χρονου.

«Το απόγευμα μετά τη δεύτερη συνάντηση ο πρώην μου πρότεινε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι θα γύριζα σε εκείνον και υπαινισσόμενος ότι, αν δεν το έκανα, θα προχωρούσε με την οικογένειά του να με πετάξουν και έξω από τη χώρα», συνέχισε. «Ο δικηγόρος που υπέγραψε το συμβιβασμό μού ανατέθηκε μία εβδομάδα πριν την υπογραφή του. Ξέρω πως θα τον βγάλετε μέχρι και ήρωα για ό,τι έχει κάνει. Να δεις που θα καταλήξω εγώ στη φυλακή. το παιδί μου βρίσκεται και πάλι στα χέρια των εγκληματιών με τον κόσμο να τους στηρίζει. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης για να διαχειριστώ συνεντεύξεις κλπ. Έστειλα την επιστολή γιατί είδα ότι είχατε μόνο τα άρθρα του πατέρα στη Νορβηγία. Δε θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση δημόσια, χωρίς τη δυνατότητα να δώσουμε αποδείξεις λόγω προσωπικού απορρήτου αλλά και γιατί οι δικαστικές υποθέσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη», κατέληξε η μητέρα του μικρού Ράινερ.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΑΙΝΕΡ ΤΖΕΙΣΟΝ ΠΕΝΤΕΡΣΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ