Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Γαληψός της Καβάλας, με τρεις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους με τις εικόνες από το συμβάν να κόβουν την ανάσα. Αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και παρέσυρε όχημα κι έναν πεζό εργαζόμενο ύστερα από καταδίωξη από περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, ΙΧ εκτός ελέγχου προσέκρουσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε φορτηγάκι που είχε παρκάρει για να τροφοδοτήσει κατάστημα με ποτά, του οποίου ο υπάλληλος κατέληξε επίσης, καθώς τον σκότωσαν τα αυτοκίνητα που έπεσαν πάνω του με μεγάλη σφοδρότητα. 

Το αμάξι μετά την πρόσκρουση πήρε φωτιά σύμφωνα με το kavalanews.gr, ενώ όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να μην σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί για έλεγχο κι ακολούθησε καταδίωξη. Το αμάξι, στο οποίο επέβαιναν οι δύο από τους τρεις νεκρούς του συγκλονιστικού τροχαίου δυστυχήματος, πέρασε με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από το Γυμνάσιο του Ποδοχωρίου, προκαλώντας τον φόβο των μαθητών που βρίσκονταν έξω από το σχολείο εκείνη την ώρα, κι ως εκ θαύματος δεν υπήρξαν κι άλλα θύματα...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA