Μενού
  • Α-
  • Α+

Φίλος του 50χρονου γυμναστή που έβαλε τέλος στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη ήταν και ο Οθων Παπαδόπουλος ο δικηγόρος που τον τελευταίο καιρό απασχολεί την επικαιρότητα με την ιδιότητα που έχει ως συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News» για τη φιλία που διατηρούσε με τον αδικοχαμένο γυμναστή: «Ηταν ένας σπάνιος άνθρωπος, εργατικός, πολύ δημοφιλής, γιατί ήταν άριστος στις κοινωνικές του σχέσεις με τους πάντες, και ένα πρόσωπο βαθύτατα θρησκευόμενο», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος γυμναστής τον κάλεσε και του ανέφερε κάποια περιστατικά, συναφή με όσα περιέγραψε στην ανάρτησή του, και του ζήτησε τη νομική συμβουλή και την καθοδήγησή του. Μάλιστα, είχαν κανονίσει ραντεβού για αυτή την εβδομάδα. Ο δικηγόρος τόνισε πως θα σεβαστεί την έκκληση της οικογένειας του γυμναστή να μην αποκαλύψει τι περιλάμβανε η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν.

«Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ ταραγμένο, μου είπε ότι ήταν απελπισμένος. Δεν έχω λόγια, αληθινά δεν το περίμενα». Ο δικηγόρος τόνισε στο Live News πως από την ανάρτηση του γυμναστή προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA