Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη 59χρονος μαιευτήρας-γυναικολόγος δημοσίου μαιευτηρίου της Αττικής από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, με την κατηγορία ότι πήρε «φακελάκι» για ιατρική πράξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη: Διαρρήκτες άνοιγαν σπίτια με τραπουλόχαρτο - Συνελήφθη μία γυναίκα

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος, αφού πραγματοποίησε ιατρική πράξη σε συγγενικό του πρόσωπο, απαίτησε παράνομα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και αφού ο ιατρός παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έχει διατάξει έρευνα για τα περιστατικά τα οποία έχει χειριστεί ο συγκεκριμένος γιατρός το προηγούμενο διάστημα, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA