Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πόλεμο μεταξύ κυκλωμάτων που διακινούν λαθραία τσιγάρα αποδίδουν, βάση των πρώτων στοιχείων, οι αστυνομικοί, την ισχυρότατη έκρηξη που ισοπέδωσε τα ξημερώματα ένα κτήριο στην διασταύρωση των οδών Ικονίου και Αγίου Σπυρίδωνος στο Μενίδι. Το κτήριο ισοπεδώθηκε και σε πρώτη φάση οι άνδρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν εξέτασαν το ενδεχόμενο κάποιου ατυχήματος. Σύντομα όμως οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ ανακάλυψαν έναν μεγάλο κρατήρα και κατάλαβαν ότι επρόκειτο για έκρηξη βόμβας.

Διαβάστε ακόμη: Οι... ευρηματικοί διαρρήκτες στην Αθήνα: Ανοιγαν πόρτες σπιτιών με τραπουλόχαρτο – Βίντεο ντοκουμέντο

Παράλληλα στο υπόγειο του κτηρίου ανακάλυψαν σε φορτηγό μια μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων. Το κτήριο που καταστράφηκε λειτουργούσε παλιότερα ως ξυλουργείο το οποίο έκλεισε και στην συνέχεια ενοικιάστηκε ως αποθηκευτικός χώρος. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκαν οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας γειτονικού οικήματος, στο οποίο έχει καταγραφεί στις 4.30 τα ξημερώματα ένας άνδρας να σπάει παράθυρο το κτηρίου και να εκτοξεύει στο εσωτερικό ένα αντικείμενο το οποίο προφανώς ήταν ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Αυτή την ώρα οι κούτες με τα λαθραία τσιγάρα μεταφέρονται σε φορτηγό της ΕΛ.ΑΣ, ενώ παράλληλα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό αυτού που είχε ενοικιάσει το κτήριο που καταστράφηκε από την έκρηξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA