Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νέα μαρτυρία για την καθημερινότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και της οικογένειάς της πριν από περίπου έναν χρόνο έρχεται σε «σύγκρουση» με θέματα και απόψεις που εξέφραζε η ίδια η προφυλακισμένη σήμερα για τη δολοφονία της κόρης της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έλεγε όταν η Εφη Κακαράντζουλα (που επίσης βρίσκεται στη φυλακή, καταδικασμένη πλέον) είχε επιτεθεί στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - γιατροί Τζωρτζίνας: «Επιτέλους σιωπή» - «Μπορεί να βοηθήσει η εκταφή Μαλένας»

Σύμφωνα με μια ανάρτηση που είχε κάνει εκείνη την περίοδο στα social media και αναπαρήγαγε «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1, η Πισπιρίγκου αναφερόταν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και τη χαρακτήριζε «τρανό παράδειγμα σκοταδισμού» λόγω της επίθεσης που είχε δεθχεί. Υπερθεμάτιζε, δε, λέγοντας για την Κακαράντζουλα πως: «Επιβεβαίωσε τις ανησυχίες της και μια χαρτορίχτρα που συμβουλευόταν. 2021 και υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν κτήμα τους έναν άνθρωπο. Πετάχτε τους καφέδες τα χαρτιά και τα μαντζούνια. Ανοίχτε τις καρδιές σας. Αν κάποιος δεν σε θέλει δε τον φέρουν πίσω οι βελόνες σε κουκλάκια» έγραφε.

Ωστόσο λίγο νωρίτερα η ίδια εκπομπή είχε φιλοξενήσει μαρτυρία μιας γυναίκας που σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου «έλεγε τον καφέ από εδώ και από εκεί, ασχολιόταν με μαγείες, με τέτοια πράγματα», ενώ η ίδια η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών «βεβαίως πήγανε να της πουν τον καφέ… Για την μαγεία, είχε την μάνα».

Προσέθεσε δε πως πήγαινε να της πουν τον καφέ μόνο για ότι είχε να κάνει με τον Μάνο Δασκαλάκη «που είναι, τι κάνει, με ποια είναι, τι ράνει, ειδικά τελευταία με μια κοπέλα από την Αθήνα», ενώ «ούτε καν την ένοιαζαν τα παιδιά της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA