Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο email που έστειλε πριν δώσει τέλος στη ζωή του ο γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη «φωτογράφιζε» μία γυναίκα η οποία ισχυριζόταν ότι την εξαπάτησε. Η γυναίκα μέσω του δικηγόρου της κατέθεσε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών μηνύματα τα οποία καταδεικνύουν ότι δεν πήρε χρήματα από τον 50χρονο άνδρα. 

Διαβάστε ακόμη: Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο γυμναστής «διέρρευσε πορνογραφικό υλικό» λέει ο δικηγόρος της γυναίκας

Πρώην σύντροφος του γυμναστή που αυτοκτόνησε μίλησε στο MEGA και είπε πως «ήταν ένα παιδί μάλαμα» και ήθελε να βοηθάει τον κόσμο. Σύμφωνα με την ίδια, πιθανότατα ο 50χρονος δεν άντεξε το γεγονός ότι εξαπατήθηκε. «Θα μπορούσα να πιστέψω ότι δεν είναι αυτός που το γράφει, αλλά επειδή στο τέλος οι αναφορές που έκανε για τον Θεό, για τους αθλούμενους και γι’ αυτούς τους ανθρώπους που τον αγαπάνε που ζήτησε συγγνώμη, είναι λόγια του Γιώργου και είμαι σίγουρη ότι τα έγραψε αυτός και τις καταστάσεις που τον έφεραν σε αυτό το σημείο», ανέφερε.

«Παρ’ όλα αυτά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή είχε πάθει ερωτική απογοήτευση ή επειδή έχασε τα λεφτά του απλά. Απλά ο Γιώργος ήταν ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την πάτησε με άτομα που είχε εμπιστευτεί. Ήταν ίσως εγώ θεωρώ θυμωμένος με τον εαυτό του που έφτασε στο σημείο να του πάρουν όλη την περιουσία», είπε η πρώην σύντροφος του γυμναστή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA