Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (2/6) στο Μενίδι, με δύο άνδρες να αρπάζουν έναν ανήλικο και να τον ξυλοκοπούν άγρια σε απομακρυσμένη περιοχή για οπαδικές διαφορές. Συνελήφθη ο ένας δράστης, αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές ο δεύτερος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Προφυλακίστηκε το μοντέλο από τη Βραζιλία που συνελήφθη για ναρκωτικά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022, στο Μενίδι δύο νεαροί, ένας 24χρονος και ένας 23χρονος προσέγγισαν πεζοί παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απομάκρυναν τους άλλους. Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν σε ένα ρέμα του Μενιδίου.

Οι δύο νεαροί δεν αφαίρεσαν το κινητό του ανηλίκου, με αποτέλεσμα εκείνος να καταφέρει να τηλεφωνήσει στους γονείς του, οι οποίοι τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ, από όπου και ενημερώθηκε η Αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί πως δράστες και θύμα γνωρίζονται αφού κατοικούν στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader ο δράστης είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την υποδιεύθυνση δίωξης αθλητικής βίας. Οπαδός του Παναθηναϊκού το θύμα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ ο 23χρονος καταζητείται από τις Αρχές ως συνεργός στον ξυλοδαρμό..

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA