Μενού
  • Α-
  • Α+

Περισσότερα από 30 τραύματα έφερε το σώμα του Αλκη Καμπανού, του 19χρονου που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Τέσσερις μήνες μετά, το πόρισμα στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι εκθέσεις των ιατροδικαστών, έρχεται να καταδείξει την αγριότητα και τη βαρβαρότητα με την οποία χτύπησαν τον Αλκη οι δολοφόνοι του, επειδή είχε κάνει το λάθος να είναι... Αρης.

Σύμφωνα με το εν λόγω πόρισμα, τα τέσσερα από αυτά ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα. Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Υπενθυμίζεται ότι η ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση είχε περιγράψει μιλώντας στον ΣΚΑΙ τη βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι, στην μηριαία αρτηρία με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και με λοστούς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA