ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/06/2022 23:58

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα από το 112 - «Μείνετε σπίτι, επικίνδυνοι καπνοί»

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εργοστάσιο με πλαστικά στον Ασπρόπυργο είναι μεγάλη - Λόγω του πυκνού καπνού αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λ.Νάτο προς την Αττική οδό

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα από το 112 - «Μείνετε σπίτι, επικίνδυνοι καπνοί»
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα από το 112 - «Μείνετε σπίτι, επικίνδυνοι καπνοί»
Ανάγνωση:

Να αποφύγουν τις μετακινήσεις και να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους προειδοποιεί μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εργοστάσιο με πλαστικά στον Ασπρόπυργο είναι μεγάλη. Βρίσκονται 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ. Υπάρχει συνεννόηση και με το δήμαρχο για τα σχολεία για αύριο το πρωί σε περίπτωση που δεν έχει σβήσει ή έχει πολύ καπνό.

Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Αρχισε η κακοκαιρία στην Αττική με μπουρίνι και κεραυνούς - Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

Ωστόσο, λόγω του πυκνού καπνού αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λ.Νάτο προς την Αττική οδό.

Το μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο

Ενισχύσεις για τη φωτιά από τον δήμο Ελευσίνας

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι: «Υδροφόρα του Δήμου μας κατευθύνεται αυτήν τη στιγμή στον Ασπρόπυργο, να συνδράμει τα Πυροσβεστικά οχήματα, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο.

Για ακόμη μια φορά, οι εργαζόμενοι και τα μέσα του Δήμου μας, στην πρώτη γραμμή. Ευχή όλων μας, η πυρκαγιά να σβήσει γρήγορα και να μην ξαναδούμε αυτές τις εικόνες», αναφέρει για τη φωτιά στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΦΩΤΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ 112
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ