Μενού
  • Α-
  • Α+

Να αποφύγουν τις μετακινήσεις και να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους προειδοποιεί μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εργοστάσιο με πλαστικά στον Ασπρόπυργο είναι μεγάλη. Βρίσκονται 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ. Υπάρχει συνεννόηση και με το δήμαρχο για τα σχολεία για αύριο το πρωί σε περίπτωση που δεν έχει σβήσει ή έχει πολύ καπνό.

Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Αρχισε η κακοκαιρία στην Αττική με μπουρίνι και κεραυνούς - Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

Ωστόσο, λόγω του πυκνού καπνού αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λ.Νάτο προς την Αττική οδό.

Το μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο

Ενισχύσεις για τη φωτιά από τον δήμο Ελευσίνας

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι: «Υδροφόρα του Δήμου μας κατευθύνεται αυτήν τη στιγμή στον Ασπρόπυργο, να συνδράμει τα Πυροσβεστικά οχήματα, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο.

Για ακόμη μια φορά, οι εργαζόμενοι και τα μέσα του Δήμου μας, στην πρώτη γραμμή. Ευχή όλων μας, η πυρκαγιά να σβήσει γρήγορα και να μην ξαναδούμε αυτές τις εικόνες», αναφέρει για τη φωτιά στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA