Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλη μια άνανδρη γυναικοκτονία καταγράφηκε στη χώρα μας με έναν άνδρα μέσης ηλικίας να δολοφονεί τη γυναίκα του με πυροβολισμό και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του. Ο άνδρας, περίπου 60 χρονών, γνωστός επιχειρηματίας της Προσοτσάνης και της Δράμας γενικότερα μιας και διατηρούσε στο παρελθόν κατάστημα εστίασης, βρισκόταν σε διάσταση με την σχεδόν συνομήλικη σύζυγό του, η οποία φέρεται να του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο συζυγοκτόνος σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι κι ακολούθως αυτοκτόνησε στο μπάνιο του σπιτιού. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο δράστης παρέμεινε για ώρες δίπλα από τη σορό της άτυχης γυναίκας πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ωστόσο, αυτή η πληροφορία μένει να αποδειχθεί από την νεκροψία-νεκροτομή στις δύο σορούς.

Μιλώντας στο grtimes ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης είπε πως: «οι πληροφορίες μου, λένε πως η γυναίκα του, τού είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε». Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει».

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία» πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Η κόρη του ζεύγους, ήταν αυτή που εντόπισε τα δύο πτώματα μέσα στο σπίτι, καθώς ανησύχησε γιατί προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους και δεν τα κατάφερνε. Κατ' άλλες πληροφορίες, φέρεται να ενημερώθηκε από φίλη της δολοφονημένης γυναίκα, η οποία έλαβε κλήση από τον συζυγοκτόνο που της μετέφερε τα άσχημα μαντάτα πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA