Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία καταγράφεται η αγωνιώδης προσπάθεια που έκαναν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο «Παίδων» ένα βρέφος 9,5 μηνών.  Όλα ξεκίνησαν στις 2 Ιουνίου, λίγο μετά τις 20:00, όταν η ομάδα ΔΙΑΣ 305-1 ενημερώθηκε ότι το βρέφος έχει καταπιεί κάποιο αντικείμενο και δεν μπορεί να αναπνεύσει, με την διακομιδή του στο νοσοκομείο να κρίνεται επιβεβλημένη.

Διαβάστε ακόμη: Διακοπές για λίγους: Μέχρι 900 ευρώ τα ακτοπλοϊκά για τετραμελή οικογένεια - Τιμές και παραδείγματα

Ωστόσο, το περιστατικό σημειώθηκε στη Γλυφάδα και η οικογένεια του βρέφους γνώριζε ότι κάθε στιγμή μετράει για την υγεία του παιδιού τους. Έτσι, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατέβαλαν προσπάθεια για να φτάσει το βρέφος στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κάνουν με τη σειρά τους ότι έπρεπε για να ξεπεράσει τον κίνδυνο το 9,5 μηνών αγοράκι.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν έκαναν απλά το καθήκον τους, αλλά κάτι περισσότερο. Η παρουσία τους και η βοήθειά τους, αποδείχθηκε καθοριστική για την υγεία του γιου μου» ανέφερε ο πατέρας του βρέφους, συμπληρώνοντας ότι πλέον το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. «Εύχομαι σε όλους να παραμείνουν άνθρωποι και να αλληλοϋποστηριζόμαστε» κατέληξε ο πατέρας του μικρού αγοριού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA